Hyppää sisältöön
Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Pajala Yhtiöt Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 30.6.2020. Viimeisin muutos 7.4.2021.

 

1. Rekisterinpitäjä
Nimi: Pajala Yhtiöt Oy
Y-tunnus: 3107502-1
Postiosoite: Äyritie 18, 01510 Vantaa

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Nimi: Pasi Kokko
Puhelin: +358 40 937 9662
Sähköposti: pasi.kokko@pajala-yhtiot.fi

 

3. Rekisterin nimi 

Pajala Yhtiöt Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelytarkoitus ja käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679, GDPR (General Data Protection Regulation).

Tässä rekisterissä olevia tietoja käytetään rekisterinpitäjän asiakasuhteiden hoitamiseen henkilötietolain mukaisesti, sekä verkkosivuston analysointiin ja tilastointiin. Käyttäjien vapaaehtoisesti antamia henkilötietoja voidaan käyttää, jos käyttäjä syöttää henkilötietonsa yhteydenotto lomakkeeseen.

Evästeet

Verkkosivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja tilastojen keräämiseksi. Google Analytics-palvelun avulla tilastoidaan ja analysoidaan verkkosivuston käyttöä.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Myytävän tontin osoite

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisteriin tallennetut tiedot saadaan säännönmukaisesti asianomaiselta, eli asiakkaalta itseltään.

 

7. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään rekisterissä, kunnes peruste henkilötietojen säilömiselle päättyy, kuitenkin aina voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

 

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta, ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään verkkopalvelimilla, niide tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Tallennettuja tietoja, sähköisten järjestelmien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Verkkosivuston lomakkeiden kautta lähetetyt tiedot tallentuvat verkko- ja sähköpostipalvelimelle. Tietoliikenneyhteys käyttäjän selaimesta palvelimelle on salattu.

 

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista tai tietojen poistamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua tai pyytää häntä koskevien tietojen poistamista rekisteristä, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteripitäjälle. Rekisterinpitäjä vastaa pyynnön esittäjälle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa. 

 

Evästeseloste

Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa kävijän laitteelle.

Välttämättömät evästeet

Sivustolla käytettävät välttämättömät evästeet ovat pajala-yhtiot.fi sivuston omia evästeitä, joita muut palvelimet eivät voi lukea tai käyttää. Näihin evästeisiin ei tallenneta käyttäjää yksilöiviä tai profiloivia tietoja, eikä niiden tietoja välitetä kolmansille osapuolille. Välttämättömät evästeet mahdollistavat sivuston julkaisujärjestelmään liittyvien kirjautumisjärjestelmien toiminnan, sekä muita sivustolle välttämättömiä toiminnallisuuksia. Istunnon pituiset evästeet poistuvat laitteeltasi, kun suljet selaimen tai tyhjennät välimuistin.

pajala-yhtiot.fi sivuston asettamat välttämättömät evästeet:
 

Eväste: Säilytysaika:
ConcreteSitemapTreeID
CONCRETE5_LOGIN
CONCRETE5
istunto (session)

cookieconsent_status 

(tallentaa tiedon evästesuostumuksesta 

allow/deny) 

1 vuosi


Seurantaevästeet

Tavoitteenamme on kehittää ja parantaa sivustoa käyttäjälähtöisesti. Tätä varten sivustolla käytetään kolmannen osapuolen evästeitä kävijäseurantaan. Voit halutessasi estää näiden evästeiden käytön selaimen asetuksissa.

Evästeiden avulla kerätään mm. seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite
  • kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut pajala-yhtiot.fi verkkosivulle
  • miltä palvelimelta käyttäjä on tullut pajala-yhtiot.fi verkkosivulle

Käytämme sivuston kävijäseurantaan Google Analytics palvelua. Suosittelemme lukemaan palvelun tietosuojakäytännöt.

 

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, jonka avulla seuraamme, miten verkkosivustoamme käytetään. Sivuston käyttöön liittyvät tiedot, kuten IP-osoitteesi, voidaan välittää Googlelle, joka tallentaa ne palvelimilleen. Analyticsin evästeet keräävät anonyymia tietoa esimerkiksi kävijöiden määrästä, siitä, mistä he tulivat sivustolle sekä muista heidän avaamistaan sivuista. Käytämme tätä tietoa hyödyksi kehittäessämme sivustoa, ja pyrimme näin parantamaan siitä käyttäjälähtöisemmäksi.

Lisätietoja: Googlen tietosuojakäytännöt ja Google Analyticsin datan turvaaminen

Google Analyticsin asettamat evästeet ja voimassaoloajat:

Eväste: Säilytysaika:
_gid 1pv
_ga 24kk
_gat 1min

 

Sivustolla käytetään kolmannen osapuolen sovellusta, Google Maps -karttaa. Tämä sovellus voi sivulatauksen yhteydessä asettaa käyttäjän selaimeen evästeitä, jotka välittävät tietoa kolmannelle osapuolelle. Tähän sovellukseen sovelletaan kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja. Näiden evästeiden toimintaan ei voi vaikuttaa tällä sivustolla säädettävistä evästeasetuksista. Lisätietoa Googlen tietosuojasta täällä. (tuohon linkki: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=fi)​​​​​​​

​​​​​​​
Evästeiden hallinta

Voit halutessasi poistaa laitteellesi tallentuneet evästeet ja estää evästeiden käytön oman selaimen asetuksista. Tarkemmat ohjeet tähän löydät englanniksi osoitteesta aboutcookies.org. Huomioithan, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa estää joidenkin verkkopalvelun toimintojen käyttämisen.

 

Sivustolle tullessasi sivun alareunaan ilmestyy banneri, josta voit valita hyväksytkö kaikki sivuston evästeet, vai ainoastaan välttämättömät. Voit muuttaa evästevalintaa tämän painikkeen kautta: