Rekrytoinnit

Haemme avainhenkilöitä

Pajala Yhtiöt Oy on vuonna 2019 perustettu kotimainen vakavarainen asuntorakentamiseen keskittynyt yritys. Keskeisiä arvojamme ovat koko rakentamisen palveluketjun laatu, suoraselkäisyys, reiluus ja palveluhenkisyys kaikkia yhteiskumppaneitamme ja sidosryhmiä kohden sekä vahva ammattitaito ja ihmisläheinen ajattelutapa.

Toimintamme laajentuessa haemme sekä emoyhtiöön että tytäryhtiöihimme avainhenkilöitä.

 

Pajala Yhtiöt

Myynti- ja markkinointijohtaja

Vastaat koko Suomen asuntomyyntitoiminnon perustamisesta, toiminnan käynnistämisestä sekä tähän linkittyvästä koko yrityksen ja asuntomyynnin markkinointistrategian luomisesta ja siihen liittyvien toimintojen käynnistämisestä yhdessä yritysjohdon kanssa. Edellytämme sinulta vahvoja näyttöjä vastaavista tehtävistä sekä luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Sinulla tulee olla myös vahva markkinatuntemus erityisesti pääkaupunkiseudun talousalueesta, mutta myös muista Suomen kasvukeskuksista kuten Tampereen ja Oulun alueista.

 

Pajala Länsi-Suomi

Projektipäällikkö

Vastaat Länsi-Suomen talousalueen projektien teknisestä hankekehitystuesta, suunnittelunohjauksesta, hankkeiden lupaprosesseista sekä laskennasta yhdessä muun tuotantotiimin kanssa. Kerrostalojen syvä ja laaja tekninen tietämys ja kustannustietoisuus katsotaan edellytykseksi tehtävässä onnistumiseksi. Tehtävässä on osattava olla oikeissa asioissa tarkka ja kuitenkin muistaa, että yksityiskohtien tarkka huomioiminen ei saa sumentaa ns. ”suuren kuvan” hahmottamista, hallintaa ja edistämistä.

Hankintapäällikkö

Vastaat Länsi-Suomen talousalueen projektien aliurakka- ja materiaalihankinnoista sekä laskennasta yhdessä muun tuotantotiimin kanssa. Osallistut myös koko Suomea koskevien konsernihankintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Kerrostalojen hankintatyön kokonaisvaltainen hallitseminen on perusedellytys tehtävässä menestymiseen. Osaat suorittaa kerrostalohankkeiden koko hankintatyön itsenäisesti ymmärtäen kuitenkin, että hankintatyö on tiimityötä muun tuotanto-organisaation kanssa. Sinulla on vahva kustannustietoisuus asuntorakentamisen kustannuksista ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Myös vahva sopimustekninen ja siihen liittyvä juridinen tietämys katsotaan eduksi.

Vastaava työnjohtaja

Vastaat syksyllä Tampereen Santalahdessa käynnistyvän kerrostalohankkeen vastaavan mestarin tehtävistä. Hankkeen laajuus on noin 100 asuntoa. Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavan mestarin tehtävistä kerrostalopuolelta, erinomaista kustannustietämystä, kerrostalohankkeen kokonaisvaltaista hallitsemista niin aikataulullisesti, laadullisesti, taloudellisesti kuin turvallisuudenkin näkökulmasta. Myös hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ovat tärkeät tehtävässä onnistumisessa.

 

Pajala Pohjois-Suomi

Johtaja

Vastaat Pohjois-Suomen talousalueen tuotannon ja siihen liittyvien toimintojen käynnistämisestä. Omaat vahvan tietämyksen kerrostalojen lupaprosessista, teknisestä puolesta ja osaat pitää euroista huolta. Sinulla on laaja jo olemassa oleva yhteistyökumppaniverkosto Pohjois-Suomen talousalueella, niin suunnittelu kuin alihankkijapuolellakin. Edellytämme sinulta vahvoja tiimityöskentelytaitoja, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tuloshakuisuutta.

 

Tarjoamme kaikissa edellä mainituissa tehtävissä kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden reiluehtoisen tulospalkkausmallin mukaiseen tulospalkkioon ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja edellytykset onnistua työssään ovat etusijalla.

 

Mikäli tunnistat itsessäsi tehtäviin vaadittavat ominaisuudet ja omaat hyvän periksiantamattoman asenteen, niin ota yhteyttä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla rekrytointi@pajala-yhtiot.fi.

 

Tehtävien suunniteltu aloitus on kesä-elokuu 2021 ja tehtävät täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät.

 

 

Haemme työnjohtajia alkaville työmaillemme

 

Pajala Yhtiöt Oy on vuonna 2019 perustettu kotimainen vakavarainen asuntorakentamiseen keskittynyt yritys. Toimintamme laajentuessa haemme alkaville kerros- ja rivitalotyömaillemme työnjohtajia. Kohteemme sijaitsevat Helsingissä, Kirkkonummella, Vantaalla ja Järvenpäässä.

Jos olet ahkera, suoraselkäinen, hyvällä asenteella varustettu ammattilainen, niin olet erittäin tervetullut keskustelemaan meidän kanssamme tarjolla olevista työmahdollisuuksista.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä tuotantojohtajaamme Jarkko Puhjoon joko soittamalla p. 050 305 5578 tai lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla jarkko.puhjo@pajala-yhtiot.fi.

 

www.pajala-yhtiot.fi