Yritys

Rehellistä rakentamista

Meillä suhtaudutaan intohimoisesti rakentamiseen. Haluamme rakentaa taloja, joista olemme ylpeitä ja joiden seinään voimme laittaa omat nimemme. Me haluamme muuttaa käsityksen rakennusalasta.

Aloita alusta

Pari vuotta sitten suomalainen rakennusyhtiö julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan yli puolet suomalaisista oli sitä mieltä, että rakentamisen hyvä maine on hävinnyt. Home, suunnittelun puute, laadun ja vastuun puuttuminen olivat syynä tähän. Istuin silloin alas, sen verran pahalta se tuntui. Ala, joka merkitsee niin paljon monille, joutui katsomaan itseään peilistä. Mietin pitkään, että jotain asialle oli tehtävä. Ei auttanut kuin kantaa oma kortensa kekoon, jotta muutos saataisiin aikaiseksi.

Mieleeni muistui sanonta saunasta:

Jos tahdot rakentaa hyvän saunan puista, ole valmis käymään läpi kymmenkertainen määrä puita, jotta löydät oikeat.

Päätin tehdä samoin. Etsin ne ihmiset, jotka edustivat alansa parasta osaamista ja jotka halusivat muutosta alalle. Siihen meni aikaa, mutta pikkuhiljaa löysin ne luotettavat kaverit, jotka edustavat rakennusalan parasta osaamista – oikean valiojoukon.

Niin muodostui Pajala Yhtiöt. Meillä suhtaudutaan intohimoisesti rakentamiseen. Me haluamme rakentaa taloja, joista olemme ylpeitä, joiden seinään voimme laittaa omat nimemme. Me haluamme luoda Pajalasta brändin, joka toimii esimerkkinä rakennusalalla.  Meillä ei pelätä pehmeitä arvoja. Me välitämme niin asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme kuin ihmisistä, jotka ovat meillä töissä. Täytyy kuitenkin sanoa, että nöyrä pitää olla sen suhteen, etteivät ne mielipiteet rakennusalasta tyhjästä ole tullut.

Alalla on selvästi mokattu ja siitä pitää oppia.

Me olemme ajatelleet asian seuraavalla tavalla: asiakkaalle pitää puhua. Ei suhmurointia, eikä hidastelua, jos on jotain korjattavaa. Käsi ylös ja myönnetään kun virhe on meidän. Sen jälkeen virhe korjataan viipymättä. Me tahdomme olla läpinäkyviä tässä. Asiat suunnitellaan yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa alusta lähtien niin, että jokainen tietää miten edetään ja mitä halutaan. Jottei siinä vielä kaikki, niin lisää haasteita rakennusalalle tuo digitalisaatio, hiilijalanjäljen pienentäminen ja jakamistalous. Me haluamme olla osa tätä keskustelua ja muutosta. Me olemme Pajala Yhtiöt.

 

1

Suomalainen yritys

Suomalaisten yksityishenkilöiden omistama yritys. Nuori yhtiö, mutta erittäin kokenut henkilöstö.

2

Pääkonttori Vantaalla

Pajala on Vantaalla 2019 perustettu rakennus- ja kehitysyhtiö. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere ja Oulu.

3

Asunto-
rakentaminen

Vahvin osaamisalueemme on asuntorakentaminen.

Arvot kohdillaan

Joukkue

Ihmiset ovat tärkein ja kallisarvoisin voimavara yrityksessämme. Pidämme huolta hyvästä johtamisesta ja toisistamme. Joukkoomme on valikoitunut valioryhmä, joilla kaikilla on kovan tason meriittilista rakentamisesta sekä sen ympärillä toimivasta ympäristöstä, eli alan ehdotonta huippua. Yrittäjämäisesti ja intohimoisesti toimiva porukkamme ymmärtää, mitä joukkuepelaaminen on.

Asiakaslähtöisyys

Suomalaisen rakennuskulttuurin mukaan rakennusliikkeen asiakas on kerrostalo; ei meillä! Tavoitteemme on tehdä yhteistyö asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa helpoksi. Toivomme hyvää vuorovaikutusta yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa, sekä palautetta tuotteidemme ja toimintamme kehittämiseksi.

Suoraselkäisyys

Kehitämme jatkuvasti palveluidemme ja työskentelytapojemme sekä materiaalien että teknisten yksityiskohtien laatua. 

Allekirjoitamme tuotteemme!

Sanojemme takana

Pasi Kokko, Pajala-Yhtiöt Oy. Kuva: Vesa Joensuu.

Pasi Kokko

Toimitusjohtaja, osakas

Puh: 040 9379662

Pajala-Yhtiot_Pasi_Hamunen.jpg

Pasi Hamunen

Varatoimitusjohtaja, osakas

Puh: 045 2078176

Pajala-Yhtiot_Jarkko_Puhjo.jpg

Jarkko Puhjo

Tuotantojohtaja, osakas

Puh: 050 3055578

Lähetä viesti

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Tietosuojaseloste